beats by dre cheap

Info

Pošto se dugo nismo čuli, nekoliko informcija o onome šta je do sada urađeno:

25.4.2008 - Predsjednica i koordinator MAT-a, Suzana Hrustić i Darjan Minov, posjetili Parlamentarnu Skupštinu Bosne i Hercegovine i učestvovali u debati sa poslanicima koji su odbili prihvatiti Inicijativu o donošenju Zakona o zabrani neofašističkih organizacija, Ivom Mirom Jovićem i Zoranom Koprivicom. Poslanici istakli da nam prošlost NE TREBA (?!?!?!). Uspostavljena saradnja sa poslanicom SDP-a Mirjanom Malić i direktoricom NVO Gariwo Svetlanom Broz, kao i sa Radijem Slobodna Evropa.

25.4.2008 - Predsjednica i koordinator MAT-a, Suzana Hrustić i Darjan Minov, posjetili predsjednika SDP-a, Dr Zlatka Lagumdžiju, te u srdačnoj atmosferi razgovarali o trenutnoj situaciji u zemlji. Dr Lagumdžija je obećao podržati rad MAT-a i pozvao na saradnju.

29.4.2008 - Potpisan Ugovor sa Omladinskom bankom Tuzla o finansiranju projekta čišćenja korita rijeke Jale kod Hotela Tuzla. Projekat se realizuje nakon 9. maja - Dana Evrope.

04.5.2008 - Obilježena 28. godišnjica smrti JOSIPA BROZA TITA. Delegacija MAT-a položila cvijeće na spomen obilježje na Slanoj Banji. Država se, kao i do sad, zastidjela najboljih ljudi koje je imala.

06.5.2008 - Održan sastanak sa predstavnicima EUFOR-ovog LOT Tima u Tuzli. Izražena obostrana želja za saradnjom i radom na zajedničkim projektima.

 Uskoro informacije o daljim planovima i fotografije.

                                           SMRT FAŽIZMU - SLOBODA NARODU!

MLADI ANTIFAŠISTI TUZLA
http://matz.blogger.ba
06/05/2008 14:16